Címlap Ionkazánok
Ionkazános fűtési megoldások

 

A társaságunk által forgalmazott ionkazánok kisebb, nagyobb ingatlanok gazdaságos fűtésére és használati melegvíz előállítására alkalmasak.

Az Ön igényeinek leginkább megfelelő ionkazán kiválasztásához elengedhetetlenül fontos az ingatlan, valamint a meglévő fűtési rendszer ismerete, ezért a vásárlás előtt minden esetben kérje ki szakértő munkatársaink tanácsát.

 

 

 

Ionkazános fűtési rendszerek 100 m2 alapterületig, kizárólag fűtésre

 

PSK 1, 2, 3 ionkazánok

ionizációs kazán

A PSK 1 ionkazánt elsősorban 40 m2, vagy az alatti alapterületű lakások fűtésére javasoljuk. A kazánra maximum 2-3 radiátor, vagy ennek megfelelő hőleadású padlófűtés kapcsolható. Ideális megoldás kisebb panellakások, üzlethelyiségek, nyaralók, hétvégi házak időszakos fűtésére. A kazánt tágulási tartállyal, keringető szivattyúval és vezérlőpanellel egybeépítve szállítjuk. A kivitelének köszönhetően a meglévő fali gázkazánok helyére is felszerelhető.

 ionizációs kazán

A PSK 2 ionkazánt 40-80 m2 alapterületű lakások, helységek fűtésére javasoljuk. A kazánra optimálisan 3-8 radiátor, vagy ennek megfelelő hőleadású padlófűtés kapcsolható. Olyan helyekre javasoljuk, ahol a PSK 1 ionkazán teljesítménye már nem elegendő. (pl. a nem megfelelő szigetelés, vagy nagy vízmennyiséget tartalmazó fűtési rendszer esetén) Ideális megoldás nagyobb panellakások, üzlethelyiségek, nyaralók, hétvégi házak fűtési igényeinek kielégítésére. A kazánt tágulási tartállyal, keringető szivattyúval és vezérlőpanellel egybeépítve szállítjuk. A kivitelének köszönhetően a meglévő fali gázkazánok helyére is felszerelhető.
A PSK 3 ionkazán 100 m2 körüli családi házak fűtését képes megoldani. A kazánra optimálisan 8-10 db radiátor, vagy ennek megfelelő hőleadású padlófűtés kapcsolható. A PSK 3 ionkazán nagy előnye, hogy 1 fázisú hálózatról üzemeltethető, tehát működtetéséhez nincs szükség az elektromos hálózat fejlesztésére és viszonylag nagy alapterületű ingatlan gazdaságos főtésére alkalmas. A kazánt tágulási tartállyal, keringető szivattyúval és vezérlőpanellel egybeépítve szállítjuk. A kivitelének köszönhetően a meglévő fali gázkazánok helyére is felszerelhető.


 

 

Ionkazános fűtési rendszerek 100 m2 alapterületig, fűtésre és használati melegvíz előállításra

 

PSK 1/a, 2/a, 3/a ionkazánok

 

ionizációs kazán

A PSK 1/a ionkazánt elsősorban 40 m2, vagy az alatti alapterületű lakások fűtésére és használati melegvíz ellátására javasoljuk. A kazánra maximum 2-3 radiátor, vagy ennek megfelelő hőleadású padlófűtés kapcsolható. A használati melegvíz előállítása indirekt módon, hőcserélővel történik. Ideális megoldás kisebb panellakások, üzlethelyiségek, nyaralók, hétvégi házak időszakos fűtésére, használati melegvíz ellátására. A kazánt tágulási tartállyal, keringető szivattyúval és vezérlőpanellel egybeépítve szállítjuk. A kivitelének köszönhetően a meglévő fali gázkazánok helyére is felszerelhető.

 A PSK 2/a ionkazánt 40-80 m2 alapterületű lakások, helységek fűtésére és használati melegvíz ellátására javasoljuk. A kazánra optimálisan 3-8 radiátor, vagy ennek megfelelő hőleadású padlófűtés kapcsolható. A használati melegvíz előállítása indirekt módon, hőcserélővel történik. Olyan helyekre javasoljuk, ahol a PSK 1 ionkazán teljesítménye már nem elegendő. (pl. a nem megfelelő szigetelés, vagy nagy vízmennyiséget tartalmazó fűtési rendszer esetén) Ideális megoldás nagyobb panellakások, üzlethelyiségek, nyaralók, hétvégi házak fűtési igényeinek kielégítésére. A kazánt tágulási tartállyal, keringető szivattyúval és vezérlőpanellel egybeépítve szállítjuk. A kivitelének köszönhetően a meglévő fali gázkazánok helyére is felszerelhető.
A PSK 3/a ionkazán 100 m2 körüli családi házak fűtését képes megoldani. A kazánra optimálisan 8-10 db radiátor, vagy ennek megfelelő hőleadású padlófűtés kapcsolható. A használati melegvíz előállítása indirekt módon, hőcserélővel történik. A PSK 3/a ionkazán nagy előnye, hogy 1 fázisú hálózatról üzemeltethető, tehát működtetéséhez nincs szükség az elektromos hálózat fejlesztésére és viszonylag nagy alapterületű ingatlan gazdaságos főtésére alkalmas. A kazánt tágulási tartállyal, keringető szivattyúval és vezérlőpanellel egybeépítve szállítjuk. A kivitelének köszönhetően a meglévő fali gázkazánok helyére is felszerelhető.


 

Ionkazános fűtési rendszerek 100-750 m2 alapterületig

 

Obrij ionkazánok 6 - 36 kW teljesítménnyel


ionizációs kazán

A 6, 9, 12 kW teljesítményű ionkazánokat 120 m2 - 250 m2 alapterületű házak, üzletek, alacsonyabb belmagasságú csarnokok, műhelyek fűtésére és használati melegvíz előállításához ajánljuk. A kazán teljesítménye lehetővé teszi a változatos fűtési módozatok (radiátor + padlófűtés) probléma nélküli kiszolgálását. A használati melegvíz előállítása indirekt módon, hőcserélőn keresztül történik. Ezen kazánok ideális működtetéséhez már három fázisú elektromos hálózat szükséges, így annak hiányában célszerű a hálózat fejlesztéséről gondoskodni.
A 15, 18, 21, 24 kW teljesítményű ionkazánokat 300m2 – 480 m2 alapterületű építmények, nagyobb, vagy rosszul szigetelt családi házak, ipari létesítmények, nagy belmagasságú műhelyek fűtésére és használati melegvíz előállításához ajánljuk. Ezen ionkzánok beépítéséhez mindenképpen három fázisú, a teljesítménynek megfelelően terhelhető elektromos hálózatra van szükség.
A 27, 30, 36 kW teljesítményű ionkazánokat 540m2 – 750m2 alapterületű, első sorban ipari, kereskedelmi jellegű létesítmények fűtéséhez és használati melegvíz előállításához ajánljuk. Ideális fűtési lehetőséget kínál irodaházak, több lakásos társasházak, nagyobb üzletek fűtésére.
Ezen ionkzánok beépítéséhez mindenképpen három fázisú, a teljesítménynek megfelelően terhelhető elektromos hálózatra van szükség.


 

Ionkazános fűtési rendszerek 750 m2 alapterületűnél nagyobb ingatlanok esetén

 

Az adott ingatlan hőtechnikai vizsgálatát követően, több, megfelelően méretezett ionkazán párhuzamos bekötésével biztosítható az ingatlan fűtése, valamint használati melegvíz ellátása.

  Joomla templates
NF Solar Hungária Kft. (Ionkazán üzletág)
Címünk: 1047 Budapest, Baross u. 95.
Telefon: +36 1 450 0383, +36 70 420 4825
E-mail: info@ionkazan.com